آیا با پخش عمده خمیرپیتزا آشنایی دارید؟ آیا میدانید کدام مراکز اقدام به پخش عمده میکنند؟ بنظر شما خرید عمده بهتر است یا جزیی؟ بنظر شما تفاوت قیمتهای عمده و جزیی درچیست؟ خمیرپیتزا قسمت مهم پیتزاست بطوریکه اگر نباشد پخت پیتزا غیر ممکن است برای تهیه یک خمیرپیتزا نیازبه آرد، خمیرمایه، شکر، نمک، روغن و آب ولرم داریم در بعضی موارد میتوانیم شیر هم اضافه کنیم. شکر برای ورآمدن خمیرمایه است تا بتواند واکنش نشان داده و خمیری ترد و پف کرده به ما بدهد. روغن هم برای نرم شدن خمیرپیتزاست و باعث مرغوب شدن آن میشود. آرد را باید با نمک الک کرد و نهایتا میتوان با خمیرمایه و روغن و آب ولرم مخلوط کرد. بهترین خمیرپیتزا برای مصرف خمیرپیتزای است که کیفیت خمیرمایه آن بسیار بالاست و تاثیر مهمی در ترد شدن خمیرپیتزا دارد. خمیرپیتزا را هم میتوان بصورت آماده خرید کرد تا هم در وقت صرفه جویی شود و هم کیفیت پیتزای خانگی بالابرود.
بدون دیدگاه