مخمرها و خمیرمایه ها از مواد اصلی در تولید نان و مواد دیگر هستند که خمیر را شکل می دهند و با کیفیت درجه یکی بصورت آماده تولید می گردند و همچنین بصورت بسته بندی شده بفروش می رسند.
خمیر مایه و یا همان مخمر محصولی ست که در ابتدا برای تولید از ملاس و مواد وعدنی رقیق شده استفاده می شود سپس هواداران تخمیر را مهار می کنند و بعد از آن سلول های بالغ از محلول جدا می شوند و بوسیله سانتیفیوژ تلغیظ می شوند و خنک می گردند.
بعد از طی این فرایند یک ماده خمیری شکل بدست می آید که به مخمر معروف است و بصورت خشک و فوری یا صاف در شکل های گوناگون بفروش می رسد.
امروزه این خمیر مایه ها با کیفیت درجه یکی تهیه می شوند و برای تهیه خمیر نان و تخمیرش مورد استفاده فراوان قرار می گیرند.
بدون دیدگاه