به تعداد مورد نیاز خمیر پیراشکی شیرآوران را از فریزر خارج کنید.ورقه های خمیر را از هم جدا کنید و بگذارید در دمای محیط باقی بمانند (تا زمانی که از حالت انجماد خارج شوند و قابل شکل دادن باشند).سپس آنها را از داخل لفاف پلاستیکی خارج کنید و داخل قالب مخصوص پیراشکی قرار دهید.با موادی که از قبل آماده کرده اید(می توانید از گوشت چرخ کرده،کالباس،سوسیس،سیب زمینی،قارچ،فلفل دلمه ای و پنیر پیتزای تی اس تی استفاده کنید) شکم خمیرها را پر کنید و لبه های آن را با قالب یا دست ببندید. پس از سرخ کردن پیراشکی شما آماده است.
بدون دیدگاه