خمیر مایه های ایرانی مخمرهایی باکیفیت با فرمولی استاندارد می باشند که امروزه توسط شرکت های شناخته شده همچون شیرآوران یا پگاه و کاله تولید شده و توسط مراکز عرضه کننده پخش میگردند.
انواع مختلفی از باکیفیت ترین مخمر های تولید شده در کارخانجات ایرانی امروزه به بازار ایران قدم گذاشته اند که تحت عنوان خمیر مایه های نان، پیراشکی یا پیتزا و غیره بفروش می رسند و توسط مراکز عرضه کننده پخش می گردند.
این خمیر مایه ها دارای مخمرها و میکروارگانیزم های زنده ای هستند که در کیفیت دادن خمیر و تخمیرش نقش مهمی ایفا می کنند و روی هم رفته بهترین محصول جهت ورآمدن خمیر به بشمار می روند.
بدون دیدگاه