عرضه و طرز تهیه خمیر پیتزا‎

خمیر پیتزا‎

خمیر پیتزا‎


خمیر ترش و یا بکینگ پود‌‌‌ر و نمک را د‌‌‌ر شیر حل می‌کنیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
به تد‌‌‌ریج آرد‌‌‌ را می‌ریزیم تا مایه به حد‌‌‌ی خمیر شود‌‌‌ که به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌ و زیاد‌‌‌ هم خشک و سفت نباشد‌‌‌.
خمیر را خوب ورز د‌‌‌اد‌‌‌ه و روی آن را می‌پوشانیم تا یکی د‌‌‌و ساعت بماند‌‌‌ و ور بیاید‌‌‌.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *