خمیر مایه های سنتی و تازه ای این روزها پا به بازار گذاشته اند که از نوع خشک، تر یا مایع هستند و بصورت بسته بندی توسط مراکز عرضه کننده ارائه می شوند.
در زمان های قدیم برای تهیه نان اکثر مردن تکه خمیری را درون شیشه می کردند تا ترش شود سپس آن را برای تهیه نان به خمیر می افزودند و برای پخت بعدی نیز این کار را تکرار میکردند.
امروزه این خمیر های ترش بصورت بسته بندی شده به بازار پا گذاشته اند که با نام خمیر مایه ارائه شده و بصورت تازه و با شیوه های گوناگون مثل سنتی یا صنعتی تولید می گردند.
خاطر نشان شویم این خمیر مایه ها درحال حاضر با کیفیت بسیار مرغوبی در عرضه می شوند.
بدون دیدگاه