آیا میدانید خمیر پیراشکی گوشت چیست؟ آیا با روش تهیه آن آشنایی دارید؟ آیا میدانید این غذا مختص کدام کدام کشور است و چگونه تهیه میشود پیشنهاد میکنم در ادامه با ما همراه باشید. پیراشکی گوشت مخصوص کشور لهستان است که به صورت سنتی تهیه میشود. پیراشکی در لهستان ابتدا آبپز میشود وبعد آن را سرخ میکنند از غذاهای پر تقاضاهای این کشور است. مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی گوشت:آرد 5پیمانه-نمک 1/2 قاشق چایخوری-ماست1پیمانه-روغن جامد1قاشق غذاخوری-جوش شیرین1/2قاشق چایخوری- شکر1قاشق غذاخوری. ماست،جوش شیرین و نمک را باهم مخلوط کرده بعد روغن را اضافه میکنیم و آرد را کم کم اضافه میکنیم و بعد به خمیر استراحت میدهیم و آن را درجای گرم بمدت 45 دقیقه قرار داده و خمیر را با قالب با قطرهای 2 تا 3 میلی متر باز میکنیم و مواد دلخواه را داخل خمیر ریخته دقت داشته باشید زیاد خمیر را پرنکنید چون موقع سرخ سفت وخراب میشود و بعد میتوانید آن را باسس دلخواه میل کنید.
بدون دیدگاه