طرز تهیه خمیر پیراشکی بدون شیر


آیا دوست دارید یک پاپریکا پیتزا  بدون شیر را تهیه کنید؟ آیا میدانید جایگزین شیر در تهیه خمیر های پیراشکی چه موادی میتواند باشد؟ اگر دوست دارید پنیر پیتزا تهیه کنید ولی به طعم شیر در آن علاقه ای ندارید حتما دستور پیراشکی ما را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم جهت تهیه خمیر پیراشکی: آرد 4-5پیمانه- تخم مرغ 2عدد- روغن مایع3قاشق غذاخوری- جوش شیرین1قاشق مرباخوری- بکینگ پودر1قاشق مرباخوری- نمک1قاشق چایخوری.

در ابتدا جوش شیرین،ب کینگ پودر و ماست را باهم مخلوط میکنیم و میگذاریم پف کند و بعد تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم تا کاملا پف کند. در مرحله بعد آرد و نمک را الک کرده و به مخلوط تخم مرغ و شکر و ماست و جوش شیرین و بکینگ پودر اضافه میکنیم لازم نیست تمام آرد را اضافه کنید.

فقط تا جایی که خمیر سفت شود و به دست نچسبد و بعد از آماده شدن خمیر دو ساعت به آن استراحت دهید بعد از دو ساعت میتوانید آن را به تکه های کوچک تقسیم کرده وآن را پهن کنید خوبی این خمیر این است که بسیار نازک میشود و میتوانید به راحتی با مواد دلخواه داخل آن را پر کنید وسپس در روغن سرخ کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *