طرز تهیه خمیر پیتزا به روش رزا منتظمی


قابل توجه کدبانوهای ایرانی باسلیقه، آموزش مرحله به مرحله تهیه پنیر پیتزا  به روش رزا منتظمی. آیا میدانید خمیر پیتزا درمنزل چگونه تهیه میشود؟ آیا میخواهید یک خمیر پیتزا به روش رزا منتظمی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید؟ پس با ما همراه باشید. لازم به ذکر است دستور تمامی خمیر پیتزاها یکی است فقط با مقدار کمی تفاوت در پخت که باهم دارند. یکی از مزایای خمیر پیتزایی که درمنزل تهیه میشود این است که از مواد مرغوب تهیه میشود و تازه است.

در ادامه یک قاشق چایخوری خمیر مایه آماده را با شکر و آب ولرم مخلوط میکنیم میگذاریم استزاحت کند تا پف کند بعد مقداری روغن مایع به آن اضافه میکنیم و سپس آرد و نمک را باهم مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده نکته مهم اینکه لازم نیست کل آرد را اضافه کنید.

فقط تاجایی که خمیر سفت شود و به دست نچسبد روی خمیر را یک پارچه تمیز میکشیم و میگذاریم تا 2 ساعت استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود. خمیر پیتزا بعد 2ساعت آماده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *