طرز تهیه خمیرپیتزای لبنانی


اگر میخواهید هنر آشپزی خود را به رخ دیگران بکشید و بهترین خمیرپیتزا آن هم خمیرپیتزای لبنانی رابرای خود و مهمانانتان آماده کنید و ازخوردن آن لذت ببرید و اگر دغدغه شما داشتن یک خمیرپیتزای مناسب برای تهیه کردن آن است پیشنهاد میکنم با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه خمیرپیتزای لبنانی:آردگندم-آردسبوسدار-نمک-شکر-مایه خمیر-آب. شکر و خمیرمایه و آب رامخلوط میکنیم و بعد آرد گندم و سبوسدار را با نمک مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه میکنیم تا خمیر سفت شود و بعد آن را به مدت 5 دقیقه ورز میدهیم و روی آن یک پارچه کشیده به مدت 45دقیقه دریک جای گرم قرار میدهیم تا خمیر ور بیاید. کشورهای حوزه مدیترانه غذایی شبیه به هم دارند پیتزای لبنانی شبیه ایتالیایی است به دلیل داشتن آرد سبوسدار برای گوارش مناسب و به دلیل وجود سبوس در آرد رنگ خمیرتیره میشود. این پیتزا در لبنان قدیمی است. بعد از ریختن مواد دلخواه روی نان پیتزا که از قبل آماده کردیم ماست موسیر و پنیرپیتزا را قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم و آن را در فر در دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت قرارداده تا آماده شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *