روش تولید خمیر پیتزا در کارخانه 9595


آیا میدانید خمیر پیتزا به چه روشی تهیه میشود؟ آیا ترکیبات خمیر پیتزا میدانید چه چیزهایی هستند؟ میزان مصرف تولید خمیر پیتزا در کارخانه 9595 بنظر شما چقدر است؟ آیا از دستگاههای تولید خمیر پیتزاخبر دارید؟ کارخانه 9595 جز کارخانجات نان آوران رضا میباشد که با بکارگیری از نیروهای مجرب و متخصص و دستگاهها و ماشین آلات مدرن گام موثر در تولید خمیر پیتزا با فرمولاسیون جدید کرده است. تولید خمیر پیتزا به روشهای مختلفی انجام میشود بصورت منجمد یا نیمه منجمد است که ابتدا خمیر را منجمد میکنند پس از تولید آن و بعد دربسته بندی مخصوص قرار میدهند روش دیگر تولید خمیر پیتزا ابتدا آن را حرارت میدهند وبعد نیمه منجمد میکنند بسته های خمیر پیتزا بگونه ای است که آن را در بسته های پلی اتیلن که مانع خروج آب خمیر میشود و نمیگذارد خمیر خشک شود. برای تهیه خمیر پیتزا نازک که در سطوح صنعتی تولید میشود ابتدا مواد خمیر پیتزا در مخازن مخصوص تولید خمیر صنایع غذایی مخلوط میشوند و بعد از آماده شدن آن را به اندازه های مناسب قالب میزنند و خمیرها توسط دستگاههای مخصوص بسته بندی میشوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *