آیا خمیر مایه ساف لوور SAF LEVURE را می شناسید؟ خمیر مایه ساف لوور محصول کدام کشور است؟ برای خرید و فروش این خمیر مایه با یهترین قیمت از چه روشی می توان اقدام کرد؟ خمیر از ترکیب آرد و آب به دست می آید و از آن برای تهیه نان و انواع شیرینی و کیک استفاده می شود، معمولا در زمان تهیه خمیر، به آن خمیر مایه اضافه می کنند، خمیر مایه در واقع خمیری ترش است که حاوی مخمر می باشد و باعث ور آمدن خمیر و افزایش کیفیت طعم و بافت نان و تولید نان بهتری می شود و خمیر فطیر به خمیری گفته می شود که در آن از خمیر مایه استفاده نشده است. بیشتر خمیر هایی که برای پخت انواع نان و بعضی از شیرینی ها استفاده می شوند نیاز به خمیر مایه یا مخمر دارند. خمیر مایه ها تاثیر زیادی در تهیه نان دارند، مهمترین آن ورآمدن خمیر و حجیم شدن نان می باشد و علاوه بر این نقش حیاتی، در ایجاد عطر و طعم مطلوب در نان موثر می باشند و همچنین باعث افزایش ارزش غذایی نان می شوند. به صورت کلی تر تغییرات و فعالیت هایی که در اثر خمیر مایه انجام می شود به تخمیر معروف است. تخمیر واکنش های زیادی را شامل می شود که می توان به آزاد کردن آنزیم های خاص، کربوهیدارت اشاره کرد و نشاسته موجود در خمیر را به قند های ساده ای که برای تغذیه خمیر مایه لازم است تبدیل می کند و در طول فرایند تخمیر، دی اکسید کربن و الکل هم تولید می شود. این گاز آزاد شده به صورت حباب های ریزی در داخل خمیر باعث ور آمدن و پف کردن خمیر می شوند. ما در اینجا انواع خمیر مایه ساف لوور تولید کشور فرانسه را ارائه می دهیم که می توانید به آسانی از آن برای تهیه نان و شیرنی جات خود استفاده کنید.
بدون دیدگاه