تولید انواع خمیر مایه سنتی

مایه سنتی

مایه سنتی


خمیر مایه های سنتی از بهترین مخمرهایی هستند که برای تهیه نان مورد استفاده قرار می گیرند و امروزه در انواع گوناگونی تولید می شوند.
انواع مختلفی از خمیر مایه ها در بازار بصورت آماده یا فله ای ارائه می شوند که در این بین بیشترشان با شیوه های جدید و نوین تولید شده اند. نوعی از خمیر مایه ها نیز وجود دارند که با شیوه های محلی تولید می شوند و تحت عنوان خمیر مایه های سنتی شناخته می شوند و از بهترین کیفیت برخوردارند.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته خمیر مایه های سنتی سالم تر بوده و باکتریه های مضر ندارند و نسبت به خمیر مایه های بازاری کیفیت بالاتری هم دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *