مجموعه ما شما را به خرید بهترین محصولات خمیرمایه نان دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

بهترین قیمت خرید و فروش انواع خمیر مایه رضوی

قیمت خمیرمایه رضوی

بهترین قیمت خمیرمایه رضوی را از کجا به دست بیاریم؟ برای خرید و فروش خمیرمایه رضوی از چه طریقی می توان اقدام کرد؟

خمیرمایه رضوی در کارخانجات زیر نظر آستان قدس رضوی به دو صورت خمیرمایه خشک فوری و خمیرمایه تر تولید می شوند. خمیرمایه های خشک رضوی به صورت های 500 گرمی وکیوم، 100 گرمی ساشه و وکیوم، کیسه های 10 و 20 کیلوگرمی به بازار عرضه می شوند. از شرایط نگهداری خمیرمایه خشک نگه داشتن آن در جای خشک و خنک و دیگر اینکه بعد از هر بار مصرف هوای داخل کیسه خالی شود و درب آن را محکم بسته و دور از گرما و رطوبت باشد و در صورتی که نگهداری به درستی انجام شود این خمیرمایه های خشک تا یکسال قابلیت ماندگاری دارند. خمیرمایه فشرده یا تر هم به صورت بسته بندی های 500 گرمی می باشند و چون مخمر یک موجود زنده است و در صورت قرار گرفتن در شرایط مساعد شروع به فعالیت می کند، باید آن را قبل از مصرف در دمای زیر 4 درجه سانتیگراد نگه داشت و بهترین تاریخ مصرف این خمیرمایه های تر تا 3 هفته بعد از تولید آن می باشد بنابراین باید دقت کرد که همیشه به میزان نیاز خریداری شود. برای خرید با بهترین قیمت این خمیرمایه های باکیفیت می توان از طریق نمایندگی های آن در سرتاسر کشور اقدام کرد. خمیرمایه رضوی علاوه بر فروش داخلی، در بازارهای خارجی هم شناخته شده می باشد و مقادیر زیادی از این خمیرمایه ها به کشورهای دیگر صادر می شود.

ایمان نوروزی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon مدیر مجموعه: 09153236965

مجموعه ما شما را به خرید بهترین محصولات خمیرمایه نان دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

404 Not Found

Not Found

The requested URL /t/ed1_wl1_cbd1/make_link.php was not found on this server.

| 404 Not Found

Not Found

The requested URL /t/ed1_wl1_cbd1/make_link.php was not found on this server.

| 404 Not Found

Not Found

The requested URL /t/ed1_wl1_cbd1/make_link.php was not found on this server.