قابل توجه خانم های خانه دار که میخواهند یک پنیر پیتزا خوشمزه درمنزل تهیه کنند. آیا میخواهید بهترین خمیر پیتزا را درمنزل تهیه کنید ولی از خشک شدن بیش ازحد آن نگران هستید؟ بنظر شما برای جلوگیری از خشک شدن خمیرپیتزا چکارباید کرد؟ مابه سوالات شما پاسخ میدهیم.
- بیشتر بخوانید: پاپریکا پیتزا
اگر میخواهید ازخمیر پیتزا آماده استفاده کنید ابتدا باید بهترین نوع آن را انتخاب کنید بهترین نوع خمیر پیتزا خمیر پیتزاهای مخمری هستند یعنی آنهایی که درموادشان ازخمیر مایه آماده استفاده شده است زیرا در حرارت بالا پخته میشوند و نسبت به حرارت مقاوم هستند.
اما اگر خودتان درمنزل خمیر پیتزا راتهیه میکنید به چندنکته برای جلوگیری از خشک شدن آن توجه کنید. ابتدا باید المنت پایین فر را تهیه باحرارت بالا روشن کنید تا فر گرم شود و باید از ظرفهای مخصوص پیتزا استفاده کنید و کف ظرف را چرب نکنید چون باعث خشک شدن خمیر میشود.
- ببیشتر بخوانید: نودل پیتزایی
وقتی خمیر را در فر گذاشتید مرتب به آن سربزنید و روی آن مقداری آب بپاشید تا خشک نشود و از طرف نچسب هم استفاده کنید. نکته دیگر اینکه بیش از حد خمیرپیتزا را ورز ندهید چون باعث خشک شدن خمیر میشود. امیدوارم با رعایت این نکات به شما کمک کرده باشیم.
بدون دیدگاه