آیا با انواع خمیر مایه رضوی آشنایی دارید؟ این خمیر مایه ها در چه انواعی و با چه بسته بندی هایی تولید می شوند؟ شرکت خمیر مایه رضوی در کیلومتر 67 جاده قوچان – مشهد واقع شده است، این شرکت یکی از واحد های تولیدی زیر مجموعه آستان قدس رضوی می باشد که با توجه به نقش پر اهمیت خمیر مایه در افزایش کیفیت نان و به دنبال آن بالا بردن سطح سلامت مصرف کنندگان در سال 1376 تاسیس شده است.
- بیشتر بخوانید: پاپریکا پیتزا
این شرکت در سال 1380 با تولید خمیر مایه تر یا تازه به عنوان اولین تولید کننده خمیر مایه تر در ایران شناخته می شود و در سال 1383 خط تولید خمیر مایه خشک فعال فوری Instant active dry yeast این شرکت با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و دانش و توانایی متخصصان داخلی شروع به کار کرده است.
- بیشتر بخوانید: پیتزا
پنیر پیتزا خشک فوری در انواع 500 گرمی وکیوم، 100 گرمی ساشه و وکیوم، کیسه های 10 و 20 کیلو گرمی و خمیر مایه تر 500 برای عرضه و فروش در بازارهای داخلی و خارجی موجود می باشد. نحوه نگهداری خمیر مایه خشک به این صورت است که : در محیط خشک و خنک در دمای زیر 20 درجه باشد و پس از هر بار مصرف هوای داخل کیسه خالی شود و در آن را محکم بسته و دور از گرما و رطوبت نگه داشته شود که در این صورت تا یک سال قابلیت مصرف دارد و برای نگهداری خمیر مایه تر به دلیل اینکه مخمر یک موجود زنده است و در صورت قرار گرفتن در شرایط مساعد، شروع به فعالیت می کند، همیشه قبل از مصرف باید آن را در یخچال و دمای کمتر از 4 درجه نگه داشت و بهترین زمان مصرف این محصول در صورتی که بسته بندی آن باز نشده باشد و در دمای مناسب در یخچال که در بالا به آن اشاره شد نگهداری شود تا 3 هفته پس از تولید می باشد، از این جهت باید دقت داشت که همیشه به میزان مورد نیازمان خریداری شود.
- بیشتر بخوانید: نودل پیتزایی
بدون دیدگاه