پنیر پیتزا تر که با نام خمیر مایه تازه یا Fresh Yeast نیز شناخته می شود به صورت گسترده ای در سطح دنیا استفاده می شود. این خمیرمایه ها به صورت قالب های کره مانندی به بازار عرضه می شوند و از نکات مهم در نگهداری آن این است که بایستی در یخچال و در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد باشد.
- بیشتر بخوانید: پیتزا
دلیل تولید این خمیرمایه ها به این شکل، کاهش تاثیر اکسیژن هوا بر روی آن می باشد. رنگ آن سفید تا کمی تیره بوده و برای حفظ ماندگاری بیشتر در داخل بسته های پلاستیکی بسته بندی می شود.این خمیرمایه های تر به راحتی در خمیر و آب حل می شوند. برای افزایش زمان ماندگاری این نوع از خمیرمایه ها می توان آنها را بصورت ملایم در دمای کمتر از یک درجه سانتیگراد منجمد کنیم و در دمای 18 درجه زیر صفر نگهداری کنیم که با این روش خمیرمایه تا یکسال کیفیت ابتدایی خود را حفظ می کند.
- بیشتر بخوانید: پاپریکا پیتزا
البته باید به این نکته دقت داشت که بعد از باز شدن یخ آن بایستی حداکثر تا 24 ساعت مصرف شود. این نوع از خمیرمایه های تر برای نان ها و دیگر محصولات آردی که خمیر آنها نیاز به تخمیر طولانی تری دارند و یا نان هایی که به روش دو مرحله ای تولید می شوند خیلی مناسب می باشند.
- ببیشتر بخوانید: نودل پیتزایی
در ایران شرکت های رضوی و ایران مایه خمیرمایه تر یا تازه را تولید می کنند که هر کدام مشتریان و بازار خاص خود را دارند. نام تجاری برند خمیرمایه شرکت ایران مایه گل مایه می باشد.
بدون دیدگاه